Få højvandssikret din kloak med et højvandslukke

Murermester Tim Nielsen har mange års erfaring i højvandssikring af boliger

  • Din sikkerhed for professionelt murerhåndværk
  • Vi rådgiver om udførelse og reetablering af kloaksystemer

Har du oversvømmelse i boligen? Vi har løsningen

Oplever du gang på gang, at din bolig bliver oversvømmet i forbindelse med skybrud eller lignende? 

Det er selvfølgelig ikke optimalt, af flere årsager. Det positive er dog, at dette kan sikres bl.a. ved montering af højvandslukkere på dit kloaksystem. 

Lad Murermester Tim Nielsen stoppe kilden til oversvømmelser med en sikker og økonomisk regnvandshåndtering. Skriv eller ring på tlf. 70 20 10 13 for et uforpligtende tilbud allerede i dag. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad er et højvandslukke?

Det er din pligt, hvis du bor i et lavbundsområde, at sikre din bolig mod skybrud. Dette kan du bl.a. gøre med et højvandslukke.

Et højvandslukke stopper dit kloaksystem, hvis kloakvandet begynder at løbe baglæns. Det gør den gennem en stump af kloakrør, der kun lukker tæt, hvis kloakvandet løber baglæns, og altså ind i huset. På den måde sikrer du din bolig, hvis kloakkerne udenfor ikke kan følge med og lede vandet væk fra boligen. 

Hvorfor vælge et højvandslukke?

Du kan vælge at få monteret et højvandslukke, hvis du tidligere har oplevet:

  • Opstigende kloakvand gennem toilet eller afløb
  • Oversvømmelse i kælder og lign.

Det et som sagt økonomisk at få monteret et højvandslukke, men det er stadig en omfattende arbejdsproces, der bør udføres af en autoriseret kloakmester.

Vi har mange års erfaring i højvandssikring, er Autoriseret Kloakmester og medlem af Danske Kloakmestre. Det er din garanti for et godt kloakarbejde.

Ønsker du en anden løsning på dit kloakproblem, kan du læse mere om vores kloakservice her.

Vinder af Årets Murer 2017

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af: 

Vinder af Årets Murer 2017 og nomineret både 2014, 2018 og 2019 

Finalist af Juryens Darling 2014 - Finalist af Arbejdsmiljø 2017 - Vinder af Årets Murer 2017 - Finalist af Arbejdsmiljø og Årets Murer i 2018 - Finalist af Årets Murer 2019