VINDER

Årets Murer
2023

Murermester Tim Nielsen A/S

70 20 10 13

info@tim.dk

Professionel murer i Gentofte & København

Murermester Tim Nielsen A/S

Vores primære afdeling hos Murermester Tim Nielsen A/S ligger i Gentofte, så hvis du bor i Københavnsområdet og skal have hjælp til en opgave er vi lige om hjørnet!

Vi er stolte af vores dedikerede og veluddannede medarbejdere der har stor erfaring inden for stort set alt i murerarbejde, tømrerarbejde og kloakarbejde.

 VORES ARBEJDSOPGAVER SPÆNDER BL.A. OVER:

Murerarbejde

Kloakarbejde

Tømrer

Vores arbejdsopgaver spænder over langt mere, så har du andre ønsker, er du velkommen til at skrive eller give os et kald på tlf. 70 20 10 13.

Få et tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Murermester København

Hvis du bor i eller omkring København, er vi din lokale og pålidelige håndværker. Det ses tydeligt af de anmeldelser vi har fået på Anmeld Håndværker. Men derudover blev det slået helt fast da vi igen i 2023 vandt prisen som Årets Murer. Vi ser det som et stort skulderklap og stræber efter at blive ved med at holde samme høje kvalitet.

Murermester Tim Nielsen A/S er en stabil virksomhed, der har eksisteret siden 1985. Vi er medlem af Gentofte Murermesterforening, der er spækket med erfaring idet den blev stiftet i 1889 og dermed er den ældste forening i Gentofte.

Ud over vores flotte kåring som Årets Murer 2023, vores gode anmeldelser og samarbejdspartnere, er vi også medlem af Byg Garanti og DI Byggeri. Så du kan have ro i maven når du vælger os.

Kloakmester København

Murermester Tim Nielsen A/S er autoriseret kloakmester, med god erfaring og konstant uddannelse. Hvis du bor i eller i nærheden af København er vi klar til at hjælpe dig med din opgave.

Vi udfører generelt kloakarbejde, og har derudover bl.a. specialiseret os i højvandssikring. Det vil sige sikring mod oversvømmelse i tilfælde af skybrud. Hvis du har været udsat for oversvømmelse eller er nervøs for det, så kontakt os endelig på tlf. 70 20 10 13. Vi udfører også gerne et klimatjek for at kunne vejlede dig omkring hvordan du er stillet hvis der kommer et skybrud.

Ud over at være medlem af Byg Garanti og DI Byggeri, er vi også medlem af Danske Kloakmestre, så du er godt stillet når du vælger os til at løse din kloakopgave.

Tømrerarbejde København

Ønsker du et nyt køkken, en ny terrasse, nyt gulv, nyt tag, eller noget helt andet, står vores dygtige tømrere klar!

Murermester Tim Nielsen A/S består af professionelle håndværkere der tager deres arbejde seriøst. Vi står inde for vores arbejde, bl.a. ved at være medlem af DI Byggeri og garantiordningen Byg Garanti. Så kan du kan trygt vælge os til at udføre dit tømrerarbejde.

Giv os et ring på tlf. 70 20 10 13, så kan vi tage en snak om det!

Få et tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Beskriv opgaven du ønsker hjælp med.