Din murer i København, Gentofte, Vedbæk og omegn

Vi løser alle dine mureropgaver

  • Din sikkerhed for professionelt murerhåndværk
  • Vi rådgiver om udførelse og reetablering af kloaksystemer

Har du brug for en professionel murer i København eller omegn?

Hos Murermester Tim Nielsen bistår vi altid med vores rådgivning fra start til slut. Ligeledes er vi meget fokuserede på at opnå den bedste forståelse for jeres ønsker, der i samspil med vores erfaring, dermed giver det bedste resultat for dig som kunde. 

På baggrund af vores mange år i branchen, har vores dedikerede og veluddannede medarbejdere erfaringer inden for stort set alt i murerarbejde.

Vores arbejdsopgaver spænder vidt, men dækker bl.a. over:

Har du andre ønsker til mureropgaver, eller ønsker du at høre mere, er du velkommen til at skrive eller give os et kald på tlf. 70 20 10 13.

Vi glæder os til at høre fra dig, og giver hellere end gerne et uforpligtende tilbud.

Vi udfører også mureropgaver i bl.a. Faxe, Næstved og Vordingborg. Det, og meget mere, kan du læse om under Murer Næstved.

Din kvalitetssikrede murer

Murermester Tim Nielsen er dit lokale murerfirma i København og omegn, og har på baggrund af mere end 25 år i branchen en erfaring, der gør os til nogle af de bedste håndværkere i Danmark.

Vi står desuden inde for vores arbejde, bl.a. ved at være medlem af både Byg Garanti og Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for et ordentligt murerarbejde. 

Vinder af Årets Murer 2017

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af: 

Vinder af Årets Murer 2017 og nomineret både 2014, 2018 og 2019 

Finalist af Juryens Darling 2014 - Finalist af Arbejdsmiljø 2017 - Vinder af Årets Murer 2017 - Finalist af Arbejdsmiljø og Årets Murer i 2018 - Finalist af Årets Murer 2019