Mere end 30 års erfaring - Ring i dag: 08:00 - 17:00

Murermester

HAR DU BRUG FOR EN PROFESSIONEL MURERMESTER I? VI DÆKKER FRA NORDSJÆLLAND TIL SYDSJÆLLAND


Hos Murermester Tim Nielsen bistår vi altid med vores rådgivning fra start til slut. Ligeledes er vi meget fokuserede på at opnå den bedste forståelse for jeres ønsker, der i samspil med vores erfaring, dermed giver det bedste resultat for dig som kunde.

På baggrund af vores mange år i branchen, har vores dedikerede og veluddannede medarbejdere erfaringer inden for stort set alt i murerarbejde.

Skal huset renoveres? Så ring til os

 

VORES ARBEJDSOPGAVER SPÆNDER BL.A. OVER:

Har du andre ønsker til mureropgaver, eller ønsker du at høre mere, er du velkommen til at skrive eller give os et kald på tlf. 70 20 10 13.

 

Vi løser alle dine mureropgaver

Vi glæder os til at høre fra dig, og giver hellere end gerne et uforpligtende tilbud.

Vi udfører også mureropgaver i bl.a. Faxe, Næstved og Vordingborg. Det, og meget mere, kan du læse om under Murer Næstved.

 

DIN KVALITETSSIKREDE MURER

Murermester Tim Nielsen er dit lokale murerfirma i København og omegn, og har på baggrund af mere end 25 år i branchen en erfaring, der gør os til nogle af de bedste håndværkere i Danmark.

Vi står desuden inde for vores arbejde, bl.a. ved at være medlem af både Byg Garanti og Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for et ordentligt murerarbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Vinder af Årets Murer 2017

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Byg Garanti Logo

Danske Kloakmestre Logo

Dansk Byggeri Logo

Murermester Tim Nielsen