Din professionelle murer i Faxe, Næstved, Vordingborg og omegn

Ingen mureropgaver er for store eller små

  • Din sikkerhed for professionelt murerhåndværk
  • Vi rådgiver om udførelse og reetablering af kloaksystemer

På udkig efter en erfaren murer i Faxe eller omegn?

Hos Murermester Tim Nielsen, har vi altid mellem 7-9 dedikerede og erfarne medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig med alle store som små mureropgaver. Vi kører desuden ud til stort set alle opgaver, hvadenten du bor i Faxe, Næstved eller Vordingborg.  

Vi løser alle tænkelige opgaver inden for murerfaget, bla.

Ovenstående er udelukkende et udpluk af vores ydelser, og du er derfor velkommen til at ringe eller skrive, hvadenten din mureropgave er simpel eller kompliceret.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, så send os hellere end gerne en mail, eller giv os et kald på tlf. 70 20 10 13. Ofte foretrækker vi dog at komme ud at se på opgaven, inden vi giver det endelige tilbud. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Fokus på kvalitet

Alle vores mureropgaver tager udgangspunkt i vores høje faglige viden, mange års erfaring og ligeledes dine ønsker som kunde. Dette sikrer vores altid tilfredsstillende resultater. 

Vi sætter en ære i at levere et resultat vi begge er tilfredse med.

Vores kunder elsker os, og det er der en grund til

Hos Murermester Tim Nielsen har vi altid kunden i højsædet. Vi forlader ikke et projekt, før kunden er tilfreds - det har vi bevis på. Af samme grund blev vi i 2014, nomineret til Årets Murer

Vinder af Årets Murer 2017

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af: 

Vinder af Årets Murer 2017 og nomineret både 2014, 2018 og 2019 

Finalist af Juryens Darling 2014 - Finalist af Arbejdsmiljø 2017 - Vinder af Årets Murer 2017 - Finalist af Arbejdsmiljø og Årets Murer i 2018 - Finalist af Årets Murer 2019