Mere end 30 års erfaring - Ring i dag: 08:00 - 17:00

Køkken - Murer

Lad Murermester Tim Nielsen udføre dine køkkendrømme!


Drømmer du om et nyt køkken?

Hos Murermester Tim Nielsen A/S har vi meget erfaring med at bygge køkkener. Lad os tage os af nedrivning af dit gamle og opbygning af dit nye køkken. Eftersom vi både har dygtige murere, tømrere og kloakarbejdere kan vi tilbyde en bred palette af arbejde, og på den måde få opsat dit drømmekøkken!

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Vi tilbyder totalentreprise ved total ombygning af dit køkken, så du kun skal have én kontaktperson til hele projektet. Vi har en murerafdeling, kloakafdeling og tømrerafdeling, som kan hjælpe med alle aspekter af dit nye køkken. Vi kan blandt andet stå for:

  • Nedrivning af det gamle køkken
  • Opbygning af det nye køkken
  • Flisearbejde på vægge, gulve og køkkenborde
  • Fugning af fliser
  • Støbning af gulv
  • Murerarbejde som opmuring af mure, murede køkkener og fliser m.m.
  • Tømrerarbejde som montering af skabe, bordplader og vinduer m.m.
  • Kloakarbejde som tilslutning af vand og afløb m.m.

- Kort sagt, skal du bruge et nyt køkken, så kontakt os!

Kontakt os gerne på mail, tlf. 70 20 10 13 eller udfyld formularen til højre for at høre mere, eller med henblik på at modtage et uforpligtende tilbud.

KVALITETSSIKRET OPSÆTNING AF DIT NYE KØKKEN

Alle der arbejder hos Murermester Tim Nielsen er veluddannede, dygtige håndværkere.

Vi er medlem af garantiordningen Byg Garanti og lever af alle vores glade kunder. Det kommer til udtryk i at vi har vundet prisen som Årets Murer både i 2017, 2021 og nu igen i 2023. Vi har desuden være nomineret til prisen de sidste 7 år!

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED

Hos Murermester Tim Nielsen lytter vi gerne til dine ønsker fra start til slut. Du kan gå ind på nettet og hente inspiration fra billeder – medbring dem endelig, så vi nemmere kan opnå en fælles forståelse for lige netop dit drømmekøkken. Uanset om du er til det klassiske hvide køkken, det moderne sorte køkken eller det naturlige trækøkken, kan vi finde en løsning, der passer til din smag. Ved hjælp af vores erfaringer, og dine ønsker, får vi udført en plan for projektet, så du får lige netop det køkken, du drømmer om.

Har du brug for hjælp til andet end køkkenet, kan vi også hjælpe dig med badeværelser, facader, kloakarbejde og meget mere!

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på dit nye køkken – vi glæder os til at høre fra dig!

Nyt køkken i sort træ, minimalistisk og stilrent
Lille, simpelt og pænt køkken

Få et uforpligtende tilbud

Vinder af Årets Murer 2017

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Dansk Byggeri Logo

Danske Kloakmestre Logo

Byg Garanti Logo

Murermester Tim Nielsen