Vi udfører alt i murerarbejde

- om det gælder tagrenovering, støbning af gulv, opsætning af fliser eller noget helt andet

  • Din sikkerhed for professionelt murerhåndværk
  • Vi rådgiver om udførelse og reetablering af kloaksystemer

Professionelt murerarbejde, tilpasset dine behov

Hos Murermester Tim Nielsen er vi meget bevidste omkring dine ønsker, og bruger en hel del tid på at sikre forståelse for din vision.

Vores målsætning er altid at levere et stykke murerarbejde, der indfrier dine forventninger, men som samtidig lever op til samtlige kvalitetskrav. Dette sikrer vi bl.a. gennem gennemsigtighed, samt medlemskab af Byg Garanti og Dansk Byggeri.

Murerarbejde i store dele af Danmark

Murermester Tim Nielsen kører ud til store dele af Danmark, og dækker bl.a. København, Faxe og Næstved.

Vi forlader først opgaven, når vi begge er tilfredse. Dette, da vi er stolte af vores murerarbejde, og lever af tilfredse kunder.

Det tilbyder vi af murerarbejde:

Har du andre ønsker, eller ønsker du et tilbud på dit murerarbejde, er du velkommen til at skrive en mail, eller give os et kald på tlf. 70 20 10 13.

For at give dig den bedste pris, foretrækker vi at give et tilbud efter vi har taget en snak med dig, og eventuelt været ude at se nærmere på opgaven. 

Vi ser frem til at høre nærmere om dine ønsker, samt levere et godt stykke murerarbejde.

Vinder af Årets Murer 2017

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af: 

Vinder af Årets Murer 2017 og nomineret både 2014, 2018 og 2019 

Finalist af Juryens Darling 2014 - Finalist af Arbejdsmiljø 2017 - Vinder af Årets Murer 2017 - Finalist af Arbejdsmiljø og Årets Murer i 2018 - Finalist af Årets Murer 2019