Mere end 30 års erfaring - Ring i dag: 08:00 - 17:00

Køkken - Tømrer

Dygtige murere og Tømrere til at bygge dit køkken


nyt køkken? Murermester Tim Nielsen Står klar med dygtige håndværkere

Murermester Tim Nielsen engagerer flere forskellige dygtige håndværkere. Det gavner dig i forbindelse med dit nye køkken! For eksempel kan vi hjælpe dig med opbygning af køkkenet. Både når det kommer til tømrerarbejde og murerarbejde har vi dygtige håndværkere der kan gøre dine drømme til virkelighed. Men vi har også en kloakafdeling, som er klar til at etablere eller renovere dit afløb i køkkenet. Derudover har vi dygtige samarbejdspartnere til at hjælpe med f.eks. VVS-, el- og malerarbejde

Vi har både en afdeling i Gentofte og en i Faxe. Så bor du i København, Faxe eller omegn, er vi klar til at rykke ud og hjælpe til med dit køkken!

I dit køkken kan vi bl.a. hjælpe med:

Har du andre ønsker til tømrer-, murer- eller kloakarbejde er du velkommen til at skrive til os eller give os et ring på tlf. 70 20 10 13.

Hvorfor vores tømrere til dit køkken?

Vores tømrere hos Murermester Tim Nielsen er dygtige, engagerede og veluddannede håndværkere.

Både vores dygtige håndværkere og det at du er sikret gennem vores garantiordninger er gode argumenter for at vælge os til at bygge dit køkken. Hos Murermester Tim Nielsen er vi nemlig medlem af Byg Garanti. Derfor kan du være helt tryg ved at vælge os til at bygge dit køkken.

Vi kan hjælpe dig gennem hele processen af opbygning eller renovering af dit køkken!

Nyt køkken i nærheden af København eller Faxe

Med 2 adresser i Gentofte er vi altid tæt på hvis du bor i København eller omegn. Og med vores afdeling i Faxe er vi tæt på hvis du bor i nærheden Køge eller længere syd på.

Har du brug for et nyt køkken eller renovering af dit gamle køkken tager vi gerne et kig på det og aftaler med dig hvad der skal gøres!

Køkkener vi har bygget

Nyt køkken i sort træ, minimalistisk og stilrent
Lille, simpelt og pænt køkken

Få et uforpligtende tilbud

Vinder af Årets Murer 2017

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Dansk Byggeri Logo

Danske Kloakmestre Logo

Byg Garanti Logo

Murermester Tim Nielsen