Mere end 30 års erfaring - Ring i dag: 08:00 - 17:00

Facade

TRÆNGER DIN FACADE TIL EN KÆRLIG HÅND?


FACADERENOVERING AF ALLE BYGNINGER

Hos Murermester Tim Nielsen, har vi mange års erfaring med facaderenovering af alle type bygninger - dette gælder både om du er boligejer, lejer, andelsboligforening, ejerforening eller noget helt femte.

Vores byggeproces sikrer en professionel løsning, der i mange tilfælde skaber værdiforøgelse af den renoverede bygning. Vi har gennem vores mange års erfaring, udviklet en metode der giver et fremtidsholdbart resultat, og dermed mindsker bygningens fremtidige vedligeholdelse.

Dette mener vi er en god investering!

DET OPNÅR DU MED EN FACADERENOVERING

Er du i tvivl om din facade reelt set trænger til en renovering, og hvilken værdi det vil skabe for dig?

Hos Murermester Tim Nielsen er vi behjælpelige med vores kompetente rådgivning. Vores tidligere erfaringer danner således grobund for de udviklede teknikker og materialer, og kan give en indikation af den reelle værdi.

VI UDFØRER BL.A.

  • Pudsning af facade
  • Småopgaver i form af revner og afskalninger
  • Omfugning af facade
  • Falmede sokler

Har du andre ønsker, er du også velkommen til at skrive eller give os et kald på tlf. 70 20 10 13.

Vi ser frem til at høre fra dig.

En murer man kan have tillid til

Hos Murermester Tim Nielsen er det vigtigste kundens tilfredshed! Det kommer tydeligt til udtryk gennem vores gode anmeldelser på Anmeld Håndværker.

Faktisk førte vores gode anmeldelser fra vores glade kunder til at vi, igen i 2023, fik tildelt prisen som Årets Murer. Vi har været nomineret de sidste 7 år, og nu løb vi afsted med pokalen igen!

Derudover er vi medlem af bl.a. Byg Garanti og Dansk Byggeri.

Som konklusion kan det siges. Murermester Tim Nielsen er fyldt med erfarne, engagerede håndværkere. Vores kunder er glade for vores arbejde. Og så er du er dækket af vores garantiordninger!

Har du brug for hjælp til andre opgaver, udfører vi også arbejde på bl.a. Badeværelser, køkkener og meget mere. Desuden er vi også Aut. Kloakmester, og har et par dygtige tømrer!

Få et uforpligtende tilbud

Vinder af Årets Murer 2017

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Dansk Byggeri Logo

Danske Kloakmestre Logo

Byg Garanti Logo

Murermester Tim Nielsen