Badeværelse
Billede leveret af MAROKK ApS

70 20 10 13

info@tim.dk

Nyt badeværelse? Vælg en dygtig murer

Murermester Tim Nielsen A/S

Hos Murermester Tim Nielsen har vi stor ekspertise i badeværelsesrenovering – lige fra nedrivning af det gamle, til opsætning af fliser og ligeledes de helt små detaljer. Vi kører ud til stort set alle kunder. Om du bor i Faxe, København eller omegn.

Vi kører helt fra Nordsjælland til Sydsjælland. Om du bor i København, Hellerup, Vedbæk, Gentofte eller Hillerød, står vi klar til at rykke ud. Men også længere sydpå. F.eks. Køge, Næstved, Faxe og Haslev.

KVALITETSSIKRET RENOVERING ELLER FORNYELSE AF DIT BADEVÆRELSE

Alle medarbejdere hos Murermester Tim Nielsen er dedikerede og veluddannede. Vi tror på kvalitet fremfor kvantitet, og forlader ikke et projekt, før vi alle er tilfredse med det udførte arbejde.

Vi tror på, og lever af alle vores glade kunder. Derfor er vi medlem af branchefællesskabet DI Byggeri og garantiordningen Byg Garanti. Det er ikke for sjov vi vandt titlen som Årets Murer igen i 2023. Og har været nomineret til prisen de sidste 7 år.

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED – TIL TIDEN

Hos Murermester Tim Nielsen er vi meget opmærksomme og lyttende, fra start til slut. Ud fra vores erfaringer, kombineret med dine ønsker, får vi udført en plan for projektet, så du får lige netop det badeværelse, du drømmer om.

Det er ligeledes vores vision at udføre et godt stykke murerarbejde, der bliver overleveret til den aftalte tid.

VI KAN DESUDEN HJÆLPE DIG MED BL.A.

  • Indkøb af møbler, fliser, toilet m.v.
  • Totalentreprise ved total ombygning
  • Gulvvarme
  • Isolering
  • Støbning af gulv
  • Vådrums sikring
  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • Kloakarbejde, også i forbindelse med dit badeværelse

Kort sagt, kan vi hjælpe dig i hele processen, når dit badeværelse skal renoveres. På baggrund af vores erfaring, står vi altid klar med en masse gode råd og forslag til løsninger, der er tilpasset lige netop dine behov og ikke mindst, personlige stil.

Kontakt os gerne på mail eller tlf. 70 20 10 13 for at høre mere, eller med henblik på at modtage et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på dit badeværelse – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

NYT BADEVÆRELSE I KØBENHAVN, GENTOFTE ELLER FAXE

Eftersom vi har 2 adresser i Gentofte, er vi ganske tæt på hvis du i nærheden af København har brug for hjælp til dit badeværelse eller andet.

Men udover adresserne i Gentofte, hører vi også hjemme i Faxe. Derfor rækker vi lige fra Storkøbenhavn og ned til Sydsjælland. Har du brug for hjælp, så er vi tæt på!

Eksempler på Badeværelser vi har lavet

SÅDAN VIDEREFORMIDLER DU DINE ønsker

Ofte kan det være en god idé at hente inspiration fra billeder på nettet – disse er du selvfølgelig velkommen til at medbringe, så vi nemmere kan opnå en fælles forståelse for lige netop din drøm.

Vi glæder os til at gøre din drøm til virkelighed.

KLOAKARBEJDE I BADEVÆRELSE

Hvis du skal have nyt eller have renoveret dit badeværelse, skal du formentlig også have ændringer på din kloak. Vi sørger for at udføre kloakarbejdet i overensstemmelse med gældende love og regler.

Vi tilbyder også et klimatjek, så du kan få styr på hvordan din bolig står i tilfælde af skybrud. Ligger dit nye badeværelse f.eks. i kælderen er det formentlig nødvendigt med en form for højvandssikring. Vi kan både evaluere dine behov og installere højvandslukke, pumpebrønd eller hvad der nu er brug for. Vi servicerer også gerne dine kloakinstallationer, så du har ro i maven når skybruddet kommer.

Lige meget om det bare handler om et nyt afløb eller større ændringer, kan vi hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål om eller ønsker til kloakarbejdet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne om den bedste løsning for dit badeværelse.

Hvis du bor i København, Gentofte eller Faxe, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på dit badeværelsesprojekt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på dit badeværelse – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Beskriv opgaven du ønsker hjælp med.