Skybrudssikring

Få et klimatjek for at vide hvordan du kan sikre dit hus inden skybruddet kommer.

70 20 10 13

info@tim.dk

Skybrudssikring – København, Gentofte & Faxe

Murermester Tim Nielsen A/S

Har du oplevet at din kælder bliver oversvømmet i forbindelse med skybrud, eller er du bange for det sker?

Det er et stort problem, men det positive er at dette kan sikres. Men hvorfor ikke få et klimatjek, så du kan se hvordan din bolig står når næste skybrud kommer? Bagefter kan vi installere et højvandslukke, en pumpebrønd eller hvad der nu passer til din bolig, og hjælpe dig med at udbedre svaghederne i dit hus.

Vi kører ud til stort set alle kunder, om du bor omkring København eller Gentofte, eller du bor i nærheden af Køge eller Faxe.

Vi har mange års erfaring i højvandssikring, er Autoriseret Kloakmester, har super gode anmeldelser på Anmeld Håndværker og er medlem af Danske Kloakmestre. Det er din garanti for et godt kloakarbejde.

VI TILBYDER BL.A.

  • Klimatjek
  • Installation af kloakartikler
  • Eftersyn af kloakinstallationer
  • Garantiordningen Danske Kloakmestre
  • Diverse kloakarbejde

Kort sagt kan vi hjælpe dig med stort set alt i din kloak. På baggrund af vores erfaring, er vi altid klar med en masse gode råd og forslag til løsninger. Vi tilbyder også meget andet end højvandssikring. Læs mere under kloakarbejde.

Lad Murermester Tim Nielsen stoppe kilden til oversvømmelser med en sikker og økonomisk regnvandshåndtering. Skriv eller ring på tlf. 70 20 10 13 for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Få et tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på klimatjek eller skybrudssikring- vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

HVORFOR SKAL DU HAVE ET KLIMATJEK?

Et klimatjek vil give dig overblik over hvor din bolig er sårbar for skybrud og lignende. Vi sender en fagperson ud for at gennemgå din bolig og vurderer hvordan du bedst sikrer dig mod oversvømmelse i forbindelse med både skybrud, kraftigt nedbør og stormflod.

Skal du have sikret din bolig? Så ring til os i dag på 70 20 10 13.

Se Bolius film, og bliv klogere på hvorfor du har brug for et klimatjek:

HVAD ER ET HØJVANDSLUKKE?

HVAD ER ET HØJVANDSLUKKE?

Det er din pligt at sikre din bolig mod skybrud. Dette kan du gøre med et højvandslukke.

Ifølge klimatilpasning.dk forventes det at vi de næste år vil opleve kraftigere regn på grund af klimaforandringerne. Der er forskellige løsninger alt efter dine behov.

Et højvandslukke stopper dit kloaksystem, hvis kloakvandet begynder at løbe baglæns. Det gør den gennem en stump af kloakrør, der kun lukker tæt, hvis kloakvandet løber baglæns, og altså ind i huset. På den måde sikrer du din bolig, hvis kloakkerne udenfor ikke kan følge med og lede vandet væk fra boligen.

Det er økonomisk at få monteret et højvandslukke, da du på den måde kan sikre din kælder mod oversvømmelse. Det er en omfattende arbejdsproces og skal udføres af en autoriseret kloakmester.

HVAD ER EN PUMPEBRØND?

Har du en kælder der skal sikres mod oversvømmelse, kan en pumpebrønd være den optimale løsning til dig.

En pumpebrønd til spildevand pumper spildevandet fra et gulvafløb eller et toilet i kælderen ud i det kommunale kloaksystem. Den installeres normalt hvis afløbene i kælderen ligger lavere end kloakken ude i vejen. Ved montering af en pumpebrønd kan du forhindre at spildevandet fra kloakken flyder op gennem dine afløb og oversvømmer din kælder.

Få et tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på skybrudssikring – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Beskriv opgaven du ønsker hjælp med.