Murer
Billede leveret af MAROKK ApS

70 20 10 13

info@tim.dk

Erfaren murer – København, Gentofte & Faxe

Murermester Tim Nielsen A/S

Hos Murermester Tim Nielsen bistår vi altid med vores rådgivning fra start til slut. Vi er meget fokuserede på at opnå den bedste forståelse for jeres ønsker, der i samspil med vores erfaring, giver det bedste resultat for dig som kunde.

På baggrund af vores mange år i branchen, har vores dedikerede og veluddannede medarbejdere erfaringer inden for stort set alt i murerarbejde, tømrerarbejde og kloakarbejde.

Murermester Tim Nielsen – Årets Murer

I 2023 vandt vi hos Murermester Tim Nielsen igen prisen som Årets Murer. Det er tredje gang vi vinder den, og vi har været nomineret til prisen hvert år de sidste 7 år! Det, sammen med vores forskellige kvalitetssikringer og gode anmeldelser, føler vi hjælper dig som kunde til at kunne have fuld tillid til de services vi udfører.

Hvis du vil læse vores anmeldelser, kan du gøre det på Anmeld Håndværker.

Murermester København og Gentofte

Vi har 2 afdelinger blandt andet en i Gentofte. Så hvis du bor i København, Gentofte eller omegn, er vi lige i nærheden!

Ikke nok med at vores ene afdeling ligger i Gentofte, men vi er også medlemmer af Gentofte Murermesterforening, den ældste forening i Gentofte.

Murermester Køge og Faxe

Ud over afdelingen i Gentofte har vi også en afdeling i Faxe. Det betyder at hvis du bor i nærheden af Faxe, Køge eller Næstved, er vi lige rundt om hjørnet!

Giv os et ring på tlf. 70 20 10 13

Få et tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på dit murerarbejde – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Årets Murer 2023

Igen i år vandt vi hos Murermester Tim Nielsen A/S prisen som Årets Murer.

Vi ser det som en stor anerkendelse af det store arbejde vi udfører og mener det er et bevis for den ekspertise og høje kvalitet vi leverer.

Nu har vi været nomineret til prisen som Årets Murer 7 år i træk og gik hjem med sejren både i 2017, 2021 og 2023. Vi har også været nomineret til forskellige andre priser som f.eks. Årets Arbejdsmiljøpris.

Vores mission er at skabe glade kunder og en god arbejdsplads for vores medarbejdere.

se vores anmeldelser

DIN KVALITETSSIKREDE MURER

Murermester Tim Nielsen er dit lokale murerfirma i København og omegn, og har på baggrund af mere end 25 år i branchen en erfaring, der gør os til nogle af de bedste håndværkere i Danmark.

Vi står desuden inde for vores arbejde, bl.a. ved at være medlem af både Byg Garanti og Dansk Byggeri, hvilket er din garanti for et ordentligt murerarbejde.

VI KAN BL.A HJÆLPE DIG MED:

Har du andre ønsker til mureropgaver, eller ønsker du at høre mere, er du velkommen til at skrive eller give os et kald på tlf. 70 20 10 13.

Eksempler på murerarbejde vi har udført