Facade

70 20 10 13

info@tim.dk

Facadearbejde – vælg en dygtig murer

Murermester TIm Nielsen A/S

Hos Murermester Tim Nielsen, har vi mange års erfaring med facaderenovering af alle type bygninger – dette gælder både om du er boligejer, lejer, andelsboligforening, ejerforening eller noget helt femte.

Vores byggeproces sikrer en professionel løsning, der i mange tilfælde skaber værdiforøgelse af den renoverede bygning. Vi har gennem vores mange års erfaring, udviklet en metode der giver et fremtidsholdbart resultat, og dermed mindsker bygningens fremtidige vedligeholdelse.

Det mener vi er en god investering!

VI UDFØRER BL.A.

  • Totalrenovering af facade
  • Pudsning af facade
  • Omfugning af facade
  • Småopgaver i form af revner og afskalninger
  • Falmede sokler

Har du andre ønsker, er du også velkommen til at skrive eller give os et kald på tlf. 70 20 10 13.
Vi ser frem til at høre fra dig.

DET OPNÅR DU MED EN FACADERENOVERING

Er du i tvivl om din facade reelt set trænger til en renovation, og hvilken værdi det vil skabe for dig?

Hos Murermester Tim Nielsen er vi behjælpelige med vores kompetente rådgivning. Vores tidligere erfaringer danner således grobund for de udviklede teknikker og materialer, og kan give en indikation af den reelle værdi.

Vi kører fra Nordsjælland til Sydsjælland. Lige meget om du bor i København, Gentofte, Vedbæk, Hellerup, eller Hillerød. Men også længere sydpå som f.eks. Køge, Næstved, Faxe og Haslev

Få et tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Eksempler på facader vi har lavet

kVALITETSIKRET FACADERENOVERING

Alle hos Murermester Tim Nielsen er veduddannede og tager deres arbejde meget seriøst. Vi tror på kvalitet, og leverer et flot arbejde, hvilket bekræftes af vores gode anmeldelser på siden Anmeld Håndværker.

Vores mission er at skabe glade kunder. Derfor er vi medlemmer af garantiordninger som Byg Garanti og Dansk Byggeri. Desuden har vi de sidste 7 år være nomineret til Årets Murer!

Få et tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Beskriv opgaven du ønsker hjælp med.