Tømrer

70 20 10 13

info@tim.dk

Tømrerarbejde – København, Gentofte & Faxe

Murermester Tim Nielsen A/S

Hos Murermester Tim Nielsen betragter vi tilfredse og glade kunder som det allervigtigste. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en bred vifte af erfarne håndværkere, blandt andet vores dygtige tømrere.

Vi er stolte af vores dedikerede og veluddannede medarbejdere der har stor erfaring inden for stort set alt i tømrerarbejde, murerarbejde og kloakarbejde.

VORES TØMRERE UDFØRER BL.A.:

  • Alm. tømrerarbejde
  • Køkkener
  • Terrasser
  • Gulvlægning
  • Tagarbejde
  • Opbygning af vægge og lofter

Har du andre ønsker til tømrerarbejde, er du velkommen til at skrive til os eller give os et ring på tlf. 70 20 10 13.

DIN KVALITETSSIKREDE TØMRER

Murermester Tim Nielsen består af kvalitetsbevidste håndværkere som kører rundt i København, Gentofte og omegn. Desuden har vi en afdeling i Faxe. Så hvis du står og mangler en tømrer og bor i nærheden af København eller Faxe, er vi klar til at hjælpe dig!

Vi står desuden inde for vores arbejde, bl.a. ved at være medlem af DI Byggeri og garantiordningen Byg Garanti. Så kan du have ro i maven når du vælger os til at udføre dit tømrerarbejde.

TVÆRFAGLIGT ARBEJDE

Der er ofte behov for flere forskellige håndværkere til at udføre en opgave. Hvis du for eksempel skal have lavet et køkken, har du brug for en tømrer og en VVS’er. Det er ofte også nødvendigt med en murer til at ordne fliser eller andet, eller kloakarbejdere til at etablere vand til og fra dit køkken.

Hos Murermester Tim Nielsen har vi rigtig gode samarbejdspartnere, og det der virkelig adskiller os fra andre, er at vi selv har erfarne håndværkere der kan hjælpe dig inden for flere forskellige entrepriser – tømrer, murer og kloak.

Få et tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på dit tømrerarbejde – vi vender tilbage hurtigst muligt.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Eksempler på Tømrerarbejde vi har udført