Mere end 30 års erfaring - Ring i dag: 08:00 - 17:00

Aut. kloakmester i København og Sydsjælland

DIN AUT. KLOAKMESTER I KØBENHAVN OG PÅ SYDSJÆLLAND


10 - 12 dedikerede medarbejdere hos Murermester Tim Nielsen, står altid klar til udrykning - det gælder både ved mindre og større kloakopgaver.

Vi har 10 års erfaring som autoriseret kloakmester, og er bl.a. medlem af Danske Kloakmestre. Så er du sikret en ansvarlig håndtering af dine opgaver.

Vi rykker desuden ud i både København, Gentofte, Hellerup og omegn. Ligeledes i Sydsjælland, bl.a. Næstved, Faxe, Præstø og opland.

HURTIG UDRYKNING VED KLOAKPROBLEMER

Hos Murermester Tim Nielsen, er du i trygge hænder. Vi løser stort set alle kloakmesteropgaver, og det bliver altid udført med et smil.

Er toilettet stoppet? Så ring til os

Sunde og veligeholdte kloaksystemer spiller en afgørende rolle i enhver bolig og bygning og dets struktur. En erfaren kloakmester er afgørende for at sikre, at kloaksystemet fungerer korrekt, og alt er i komplet orden. Vi hos Murermester Tim Nielsen står til rådighed, og kan nemt diagnosticere problemer, udføre reparationer, og til sidst vedligeholde kloaksystemet for at undgå større problemer i fremtiden. 

VORES KLOAKMESTER HJÆLPER DIG BL.A. MED:

  • Rådgivning
  • Hjælp til vandskader
  • Hjælp til tilstoppede afløb og faldstammer
  • Tv-inspektioner af kloakrør og brønde
  • Håndtering af oversvømmelser
  • Højvandssikring
  • Spildevandsrensning

Vi er kort sagt behjælpelige med stort set alt i kloakarbejde. Giv os gerne et kald på tlf. 70 20 10 13, eller send en mail for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kloakproblemer kan opstå af forskellige årsager, og det kan tit være uforudsigelige. En af de mest almindelige prolemer, er tilstoppede afløb, jordbevægelser såsom rødder fra træer eller almindelig slitage. Lige meget hvilket problem du er stødt ind i, har vi som din kloakmester redskaberne samt erfaringen til at løse det for dig.

MEDLEM AF DANSKE KLOAKMESTRE - DIN GARANTI

Udover at være autoriseret kloakmester, er vi hos Murermester Tim Nielsen, medlem af Danske Kloakmestre. Dette sikrer dig som kunde, og dækker et beløb på op til 50.000 kr. - hvilket selvfølgelig gælder uanset kloakopgavens størrelse.

Vi samler kun på tilfredse kunder. Derfor er alle vores medarbejdere meget omhyggelige.

Vi glæder os til at rykke hurtigt ud.

KLAG TIL ANKENÆVNET

Alle private har mulighed for at klage til ankenævnet, såfremt der opstår et problem vi ikke kan løse i fællesskab.

DU KAN KONTAKTE ANKENÆVNET PÅ FØLGENDE ADRESSE:

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106
1358 København K
www.byggerietsankenaevn.dk
info@byggerietsankenaevn.dk

 

Hvis du har brug for kloakarbejde i København, Gentofte eller Faxe, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Vinder af Årets Murer 2017

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Dansk Byggeri Logo

Danske Kloakmestre Logo

Byg Garanti Logo

Murermester Tim Nielsen