Mere end 30 års erfaring - Ring i dag: 08:00 - 17:00

Murermester København og Sydsjælland

Murer i København, Gentofte, Køge og omegn


Har du brug for en professionel murer?

Hos Murermester Tim Nielsen A/S er vi altid klar med rådgivning fra start til slut. Vi er meget fokuserede på at opnå den bedste forståelse for jeres ønsker, der i samspil med vores erfaring giver det bedste resultat for dig som kunde.

På baggrund af vores mange år i branchen har vores dedikerede og veluddannede medarbejdere erfaringer inden for stort set alt i murerarbejde, tømrerarbejde og kloakarbejde.

VORES ARBEJDSOPGAVER SPÆNDER BL.A. OVER:

Hvis du klikker på den ønskede entreprise, kan du læse mere om hvad vi tilbyder.

Har du andre ønsker til mureropgaver, eller ønsker du at høre mere, er du velkommen til at skrive eller give os et kald på tlf. 70 20 10 13.

Årets Murer

Murermester Tim Nielsen A/S blev kåret til Årets Murer 2023. Det er anden gang vi vinder prisen som Årets Murer. Denne gang i kategorien mere end 10 ansatte. Derudover har vi været nomineret til Årets Murer de sidste 7 år.

Det, sammen med vores forskellige kvalitetssikringer og gode anmeldelser, er et klart bevis for at du kan have fuld tillid til de services vi udfører.

Hvis du vil, kan du læse vores anmeldelser på Anmeld Håndværker.

Murermester København og Gentofte

Vi har 2 afdelinger. Den ene er i Gentofte. Så hvis du bor i København, Gentofte eller omegn, er vi din lokale murermester!

Udover at vores ene afdeling ligger i Gentofte, er vi også medlemmer af Gentofte Murermesterforening, den ældste forening i Gentofte.

Murermester Køge og Faxe

Den anden afdeling ligger i Faxe. Det betyder at hvis du bor i nærheden af Faxe, Køge eller Næstved, er vi lige rundt om hjørnet!

Giv os et ring på tlf. 70 20 10 13.

DIN KVALITETSSIKREDE MURER

Murermester Tim Nielsen er dit lokale murerfirma i København og omegn, og har på baggrund af mere end 25 år i branchen en erfaring, der gør os til nogle af de bedste håndværkere i Danmark.

Vi står desuden inde for vores arbejde, bl.a. ved at være medlem af Byg Garanti, hvilket er din garanti for et ordentligt murerarbejde.

Lakrids by Bülow butik i Stockholm. Smuk italiensk kalksten, Grigio Bottarga, monteret af Murermester Tim Nielsen A/S
Skranke hos Lakrids by Bülow lavet med smuk italiensk kalksten, Grigio Bottarga, monteret af Murermester Tim Nielsen A/S.
Smuk italiensk kalksten, Grigio Bottarga, med tulipaner i forgrunden, lavet af Murermester Tim Nielsen A/S.
Før efter renoveret tag
Nyt flot tag på murermestervilla

Få et uforpligtende tilbud

Vinder af Årets Murer 2017

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Dansk Byggeri Logo

Danske Kloakmestre Logo

Byg Garanti Logo

Murermester Tim Nielsen