Mere end 30 års erfaring - Ring i dag: 08:00 - 17:00

Lidt om Murermester Tim Nielsen

Murermester Tim Nielsen blev grundlagt i 1985. Siden da har vi udført utallige bygge- og renoveringsprojekter for både private og erhvervskunder i København, Gentofte, Faxe og omegn. Vi er overbeviste om at vores tilfredse kunder er en af de vigtigste grunde til vores succes - så dem fortsætter vi med. En anbefaling er vores vigtigste fundament for fremtidige byggeprojekter, derfor gør vi altid vores bedste for altid at yde kvalitet og god service.

Vi har et team af dygtige og engagerede medarbejdere, som har stor erfaring inden for murer-, tømrer-, kloakarbejde. Vi kan håndtere et hav af forskellige opgaver, lige fra små reparationer større projekter.

 

Vinder af Årets Murer 2023

Vi er stolte af at være kåret til Årets Murer igen i 2023!

Det er den syvende gang, vi er nomineret til denne prestigefyldte pris, som anerkender vores høje faglige niveau og vores tilfredse kunder.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, Byg Garanti og Danske Kloakmestre
- det er din garanti

Hos Murermester Tim Nielsen er du altid dækket af vores garantiordninger:

Få et uforpligtende tilbud på murerarbejde, eller en kloakarbejde. Giv os gerne et kald på tlf. 70 20 10 13, eller send os en mail.

Hvis du har brug for en professionel og pålidelig murer, kloakmester eller tømrer så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder også med andre dygtige håndværkere, eksempelvis:

  • VVS og Kloak - alt i kloakarbejde

Murermester i Gentofte og Faxe

Murermester Tim Nielsen har to afdelinger.

Gentofte afdeling:

Mesterlodden 10F
2820 Gentofte

Faxe afdeling og lager:

Orupgade 46
4640 Faxe

Få et uforpligtende tilbud

Vinder af Årets Murer 2017

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Dansk Byggeri Logo

Danske Kloakmestre Logo

Byg Garanti Logo

Murermester Tim Nielsen