Hvorfor gå på kompromis med et af de vigtigste rum - badeværelset?

Lad Murermester Tim Nielsen stå for renoveringen af dit badeværelse - vi gør drømme til virkelighed

  • Din sikkerhed for professionelt murerhåndværk
  • Vi rådgiver om udførelse og reetablering af kloaksystemer

Trænger dit badeværelse til fornyelse?

Hos Murermester Tim Nielsen har vi stor ekspertise i badeværelsesrenovering - lige fra nedrivning af det gamle, til opsætning af fliser og ligeledes de helt små detaljer. Vi kører ud til stort set alle kunder. Om du bor i Faxe, København eller omegn.

Vi kan desuden hjælpe dig med bl.a.

  • Indkøb af møbler, fliser, toilet m.v. 
  • Totalentreprise ved total ombygning
  • Gulvvarme
  • Isolering
  • Støbning af gulv
  • Vådrums sikring

- Kort sagt, kan vi hjælpe dig i hele processen, når dit badeværelse skal renoveres. På baggrund af vores erfaring, står vi altid klar med en masse gode råd og forslag til løsninger, der er tilpasset lige netop dine behov og ikke mindst, personlige stil. 

Kontakt os gerne på mail eller tlf. 70 20 10 13 for at høre mere, eller med henblik på at modtage et uforpligtende tilbud.

Kvalitetssikret renovering af dit badeværelse

Alle medarbejdere hos Murermester Tim Nielsen er dedikerede og veluddannede. Vi tror på kvalitet fremfor kvantitet, og forlader ikke et projekt, før vi alle er tilfredse med det udførte arbejde.

Vi tror på, og lever af alle vores glade kunder. Derfor er vi medlem af både garantiordningen Byg Garanti, og Dansk Byggeri. Det er ikke for sjovt at vi blev nomineret til Årets Murer 2014

Fra drøm til virkelighed - til tiden 

Hos Murermester Tim Nielsen er vi meget opmærksomme og lyttende, fra start til slut. Ud fra vores erfaringer, kombineret med dine ønsker, får vi udført en plan for projektet, så du får lige netop det badeværelse, du drømmer om.

Det er ligeledes vores vision, at udføre et godt stykke murerarbejde, der bliver overleveret til den aftalte tid. 

Er du i tvivl om hvordan du får videreformidlet dine visioner?

Ofte kan det være en god idé at hente inspiration fra billeder på nettet - disse er du selvfølgelig velkommen til at medbringe, så vi nemmere kan opnå en fælles forståelse for lige netop din drøm.

Vi glæder os til at gøre din drøm til virkelighed.

Vinder af Årets Murer 2017

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af: 

Vinder af Årets Murer 2017 og nomineret både 2014, 2018 og 2019 

Finalist af Juryens Darling 2014 - Finalist af Arbejdsmiljø 2017 - Vinder af Årets Murer 2017 - Finalist af Arbejdsmiljø og Årets Murer i 2018 - Finalist af Årets Murer 2019