Mere end 30 års erfaring - Ring i dag: 08:00 - 17:00

Tømrer

Tømrer i København, Gentofte, Faxe og omegn – Murermester Tim Nielsen


Har du brug for en dygtig Tømrer?

Hos Murermester Tim Nielsen betragter vi tilfredse og glade kunder som det allervigtigste. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde en bred vifte af erfarne håndværkere, blandt andet vores dygtige tømrere.

Vi er stolte af vores dedikerede og veluddannede medarbejdere der har stor erfaring inden for stort set alt i tømrerarbejde, murerarbejde og kloakarbejde.

VORES Tømrere udfører BL.A.:

  • Alm. tømrerarbejde
  • Køkkener
  • Terrasser
  • Gulvlægning
  • Tagarbejde
  • Opbygning af vægge og lofter

Har du andre ønsker til tømrerarbejde, er du velkommen til at skrive til os eller give os et ring på tlf. 70 20 10 13.

DIN KVALITETSSIKREDE Tømrer

Murermester Tim Nielsen består af kvalitetsbevidste håndværkere som kører rundt i København, Gentofte og omegn. Desuden har vi en afdeling i Faxe. Så hvis du står og mangler en tømrer og bor i nærheden af København eller Faxe, er vi klar til at hjælpe dig!

Vi står desuden inde for vores arbejde, bl.a. ved at være medlem af DI Byggeri og garantiordningen Byg Garanti. Så kan du have ro i maven når du vælger os til at udføre dit tømrerarbejde.

Tværfagligt arbejde

Der er ofte behov for flere forskellige håndværkere til at udføre en opgave. Hvis du for eksempel skal have lavet et køkken, har du brug for en tømrer og en VVS'er. Det er ofte også nødvendigt med en murer til at ordne fliser eller andet, eller kloakarbejdere til at etablere vand til og fra dit køkken.

Hos Murermester Tim Nielsen har vi rigtig gode samarbejdspartnere, og det der virkelig adskiller os fra andre, er at vi selv har erfarne håndværkere der kan hjælpe dig inden for flere forskellige entrepriser – tømrer, murer og kloak.

Tømrerarbejde vi har udført

 

Tømrerarbejde terrasse opbygning
Tømrerarbejde terrasse opbygning
Tømrerarbejde terrasse hjørne samling

Få et uforpligtende tilbud

Vinder af Årets Murer 2017

Udfyld formularen med henblik på at få et uforpligtende tilbud på din murer- eller kloakopgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af

Dansk Byggeri Logo

Danske Kloakmestre Logo

Byg Garanti Logo

Murermester Tim Nielsen